Dia 2 / 3

Dos dies consecutius d'entrenament. Tres voltes per dia en circuit urbà per la zona de els facultats de diagonal. 9 quilometres per dia, aproximadament. 

A nivell físic el resum podria ser el següent:

-  Val que tot just és el tercer dia d'entrenament però ho milloro temps o faré la marató en 14 hores.
-  Els músculs em responen bé. No tinc problemes de pulmons i no em canso massa. Es veu que encara conservo quelcom del meu passat gloriós.

A nivell anecdòtic el resum podria ser el següent:

- Putes. Putes vestides de senyores respectables a les proximitats del Camp Nou. Vull dir, que podrien passar perfectament coma tietes nostres. I més espectacular encara: llegeixen. En aquest cas, l'Ombra del vent, per amenitzar el temps entre servei i servei.
- Si poséssim les aules universitàries al les entrades de les facultats ens pixaríem a la cara dels coreans en mèrits acadèmics. Passi a la hora que passi corrents, sempre hi ha gent. Excepte a la facultat d'arquitectura, pobrets.
- Entre tanta socialització a l'aire lliure m'ha colpit la imatge de dos nois, probablement indis, que sortien d'alguna facultat ( física o alguna enginyeria, no sé). Estaven fent un puto cub de rubik pel carrer. Pel puto carrer. Mai he tingut tant clar el funest destí que ens espera coma poble i la nostra evident inferioritat racial.


Demà dimecres, descans per als meus músculs.

2 comentaris:

  1. un cub de rubik pel carrer? segur que era una càmara oculta...

    ResponElimina
  2. de puto el cub no en té res. I ja m'agradaria saber en què passen el temps els universitaris autóctons.

    ResponElimina